Weespers aan de Wand 2021 Wintereditie

VAN HOUTENKERK

DE TOEGANG IS VRIJ !!


Bezoek de WINTER EXPOSITIE OP ZATERDAG 6 OF ZONDAG 7 NOVEMBER 2021.

Openingstijden:
ZATERDAG – 12:15 tot 18:00 uur   –  ZONDAG – 12:00 tot 18:00 uur
Oudegracht 69, Weesp

Dit jaar is er voor het eerst in het 24-jarige bestaan van de Weespers aan de Wand, Pinksterexpositie weekend, een wintereditie!

Ook Atelier Buitenveer doet hieraan mee met 3 deelnemers:

Beeldhouwer Yvonne Leeman zal met haar aanraakbare beelden te bewonderen zijn.

Eric Hage is aanwezig met een aantal speciale kalligrafie werken gemaakt rond het thema Middeleeuwen. Dit in aansluiting op de lezing die Joke Passchier hierover gaf in de bibliotheek afgelopen week. Hier was Eric live aan het werk in haar mini ‘reizende’ scriptorium. De werken waar zij aan bezig was hier, zullen tijdens WadW getoond worden.

Ook het Alzheimer Project wat Eric in samenwerking met Lia Hagen van Stichting Alzheimer Weesp in 2019 opstartte zal aanwezig zijn.

En als primeur doet ook Annemarieke Bergman, onze eigen musicus, mee dit jaar. Tijdens het expositieweekend zal zij muzikaal aanwezig zijn en ons inspireren met haar prachtige muziek. Hiervoor maakt ze gebruik van de historische piano die in de Van Houtenkerk aanwezig is en haar eigen viool. Zij zal hierbij worden vergezeld door gitarist Murat Bayral.

Ateliergenoot graficus Renée Blom is t/m 7 november met haar werk te bezoeken in Loods 6, Amsterdam, waar zij deelneemt aan de Jubileumexpositie Sint Lucas, meer hierover vind u op haar eigen website.

We zien u graag in de Van Houtenkerk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *